ÜYE GİRİŞİ


Giriş Yap

Haberler

Skip Navigation Links
  • İşte 7 Ocak Pazartesi günü tatil olan iller...

  •  İşte 7 Ocak Pazartesi günü tatil olan iller...


    TUNCELİ:

    Tunceli’de okullar 7 Ocak Pazartesi  ve  8 Ocak Salı günü için tatil edildi.
    Tunceli il merkezi  ve  ilçelere bağlı toplam 311 köy yolu da kar yağışı nedeniyle  ulaşıma  kapanırken, Ovacık ve  Nazimiye ilçe merkezinde kar kalınlığının 2 metreyi buldu. Kar yağışının devam ettiği Tunceli kent merkezi ile merkeze bağlı köylerde okullar 2 gün süreyle tatil edildi.

    ERZURUM:

    Erzurum’da 7 Ocak Pazartesi günü il genelinde okulların 1 gün tatil edildiği duyuruldu.

    Erzurum İl Kriz Merkezi’nden yapılan açıklamada, "Kar Yağışı nedeniyle, Erzurum il genelinde okul öncesi, ilköğretim, özel 
    eğitim merkezleri  ve  liseler, 07 Ocak 2013 (yarın) bir gün süreyle tatil edilmiştir." ifadelerine yer  verildi .

    KARS:

    Kars’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 7 Ocak Pazartesi  ve  8 Ocak Salı günü il genelindeki ilk  ve  orta dereceli tüm okullar 2 tatil edildi.

    MUŞ:

    Muş’un Varto ilçesinde 7 Ocak Pazartesi  ve  8 Ocak Salı günü okullar 2 gün süre ile tatil edildi.

    Muş’ta etkili olan kar yağışı nedeni ile Varto  ve  bağlı köylerde okullar 7 Ocak Pazartesi  ve  8 Ocak Salı günü için tatil edildi.

    BAYBURT:

    Bayburt'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün  ara   verildi .

    Bayburt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentte önceki gün başlayan  ve  etkisini sürdüren kar yağışının hayatı olumsuz etkilemeye devam ettiği bildirildi.

    Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkezi  ve  ilçelerde eğitime 7 Ocak Pazartesi günü  ara verildiği  kaydedildi.

    Öte yandan, İl  Özel  İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan, kentte kar nedeniyle 165 köy yolunun  ulaşıma kapandığını belirtti.

    Babacan, İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için çalışma yapamadıklarını, uygun hava koşullarının oluşmasıyla çalışmalara başlanacağını kaydetti.

    Kent merkezinde 28 santimetreye ulaşan kar kalınlığının, yüksek kesimlerde yer yer 1 metreyi bulduğu öğrenildi.

    BİNGÖL:

    Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle il merkezi ve ilçelerindeki okullar 1 gün tatil edildi.

    ERZİNCAN:

    Erzincan’da iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı sebebiyle eğitim-öğretime bir gün ara verildi. Kar yağışının yoğun şekilde yaşandığı Tercan ve Çayırlı ilçelerinde de okullar bir gün süresince tatil edildi.

    Kar kalınlığının 30 santimetreye yaklaştığı Erzincan şehir merkezinde ve Tercan ile Çayırlı ilçelerinde okullar bugün tatil edildi. Kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilemesi, öğrencilerin okullarına gitmekte zorlanması nedeniyle Erzincan Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda, tüm ilk, orta ve lise dengi okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Yoğun yağış hayatı zaman zaman olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

    GÜMÜŞHANE: 

    Gümüşhane'de yoğun kar yağışı dolayısıyla eğitime 1 gün ara verildi.

    Gümüşhane Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kentte iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı dolayısıyla Gümüşhane merkez, Kelkit ve Köse ilçesindeki tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

    Açıklamada, Torul ve Şiran ilçesinde ise taşımalı eğitim yapan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime 1 gün ara verildiği bildirildi.

    ARDAHAN:

    Ardahan´da dünden beri etkili olan kar yağışı ve fırtına sonrasında Ardahan merkez ve tüm ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

    Ardahan Milli Eğitim Müdürlüğü´nce yapılan açıklamada, hafta sonu başlayıp etkisini halen devam ettiren kar ve tipi nedeniyle, çoğu taşımalı olan merkez ve köy okullarında taşımalı eğitimin yapılamayacağından dolayı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi.

    AĞRI: 

    Ağrı'da yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi.

    Valilikten yapılan açıklamada, "İlimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezine bağlı eğitim kurumları hariç köylerimiz ile YİBO’lar ve Taşıma Merkezi İlköğretim ve Ortaöğretim okullarımız için 7- 8 Ocak tarihlerinde iki gün süreyle; Tutak ve Hamur ilçelerimizde ilçe merkezleri hariç YİBO’lar ve Taşıma Merkezi İlköğretim ve Ortaöğretim okullarımız 7 Ocak tarihinde bir gün süreyle; Eleşkirt ilçemizde ilçe merkezi ile bütün köy okulları 7 Ocak tarihinde bir gün süreyle tatil edilmiştir." denildi.

    BİTLİS: 

    Bitlis ve ilçelerinde 3 gündür devam eden kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle Bitlis merkez ve bağlı köylerde 2 gün, Hizan merkez ve bağlı köylerde 2, Tatvan merkez birinci kademe okullar ve merkeze bağlı köyler 2 gün tatil edildi.

    Elverişsiz hava şartları nedeniyle Bitlis merkez ve bağlı köylerde Pazartesi ve Salı olmak üzere iki günlüğüne okulların tatil edildiğini açıklayan Bitlis Milli Eğitim Müdürü Emin Korkmaz, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü içinse hava şartların bağlı değerlendirme toplantısı yapılacağını belirtti.

    Tatvan Kaymakamı Murat Erkan da Tatvan merkezde ki birinci kademe okullarda ve bağlı köylerde okulların Pazartesi ve Salı günü için tatil edildiğini belirtti. Kaymakam Erkan, Tatvan merkezde ikinci ve üçüncü kademe okullarda ise eğitime devam edildiği ifade etti.

    Hizan’da da Merkez ve bağlı köylerde okulların 2 günlüğüne tatil edildiğini söyleyen Kaymakam Erkan, tatil süresinin hava şartlarına bağlı olarak yapılacak olan değerlendirmenin ardından uzatılabileceğini açıkladı.

    DÜZCE: 

    Düzce'nin Yığılca ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

    İl genelinde dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

    Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Yığılca ilçesindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

    Bu arada, ilçedeki birçok köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

« Geri Dön

Son Ders Videoları

HABER BÜLTENİ

  Gönder

Video Arama

  • Arama Yap

(0232) 489 88 40

www.alcuzaktanegitim.com web sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları
ALC Yay. Özel. Eğt. Hizm. Paz. Mat. İnş. Gıda Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ne ait olup izinsiz olarak kopyalanması,çoğaltılması ve kullanılması yasaktır.

iletisim   Kullanım ve Hizmet Şartları   Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Yazılım By Park Yazılım