ÜYE GİRİŞİ

   
Giriş Yap

Haberler

Skip Navigation Links
  • Cumhuriyet Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemiyle 4 Yüksekokula Eğitim Veriyor

  • Cumhuriyet Üniversitesi'nden uzaktan eğitim merkezinden, ilçelerde bulunan meslek yüksekokullarına ders verilmeye başlandı. Bilgi işlem Daire Başkanlığı tarafından desteklenen sistemle, Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu, Gürün Meslek Yüksekokulu, Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksekokulu ve Yıldızeli Meslek Yüksekokulunda ki öğrenciler, kesintisiz ders programlarına devem ediyorlar.

    KUMANDA SİSTEMİ İLE SINIFLAR YÖNLENDİRİLİYOR

    Sistemde ders veren öğretim üyeleri, kumanda sistemi ile sınıfları yönlendirebiliyorlar. Öğrenciler ders esnasında öğretim üyesine, sorularını yönlendirirken, eğitimcilerde, derste öğrencileri rahatlıkla takip edebiliyor. İlk olarak Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi derslerinin verildiği uzaktan eğitimde, sınavlara giren öğrencileri, kamera sistemiyle eğitimci takip edebiliyor. Üniversite okutmanlarından Ergün Tarıkahya'nın verdiği derse ilave olarak, ileriki zamanlarda farklı derslerinde açılması planlanıyor. Diğer üniversitelere de bağlı olan uzaktan eğitim sisteminde ayrıca üniversitedeki bütün konferanslar, sempozyumlar, uluslararası kongreler ve ameliyatlar da, canlı yayınla takip edilerek eğitim verilebiliyor.
« Geri Dön

Son Ders Videoları

HABER BÜLTENİ

  Gönder

Video Arama

  • Arama Yap

(0232) 489 88 40

www.alcuzaktanegitim.com web sitesinde yer alan tüm içeriklerin telif hakları
ALC Yay. Özel. Eğt. Hizm. Paz. Mat. İnş. Gıda Tur. San. Ve Tic. Ltd. Şti. ne ait olup izinsiz olarak kopyalanması,çoğaltılması ve kullanılması yasaktır.

iletisim   Kullanım ve Hizmet Şartları   Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Yazılım By Park Yazılım